Sedgwick wil diensten uitbreiden in Nederland

Sedgwick, internationale aanbieder van schade-expertise en geïntegreerde bedrijfsoplossingen, wil na de overname van Cunningham Lindsey haar diensten in Nederland uitbreiden. Het bedrijf heeft nieuwe langetermijndoelen vastgesteld en “zijn commitment en gedefinieerde groeistrategieën voor Nederland, een van de belangrijkste markten van het bedrijf, opnieuw bevestigd”.

In april dit jaar nam het Amerikaanse Sedgwick de schadelast- en risicobeheersingsspecialist Cunningham Lindsey over. Dankzij de 6000 collega’s van Cunningham Lindsey telt Sedgwick nu 21.000 medewerkers en is het aantal landen waarin Sedgwick vertegenwoordigd is, gegroeid naar ruim 65.

De naam Cunningham Lindsey verandert geleidelijk in Sedgwick Nederland. Nu kondigt Sedgwick dus aan voort te willen bouwen op de expertise van de overnamepartner. “Dit is een geweldige tijd voor Sedgwick in Nederland, voortbouwend op de rijke historie van Cunningham Lindsey”, aldus Ian V. Muress, internationaal CEO van Sedgwick.

Jeroen Fröhlich, CEO van Sedgwick Nederland: “Met de steun van Sedgwick kunnen we onze capaciteit in Nederland met behulp van technologie, innovatie en kennis enorm verbeteren. We kunnen nu ook onze oplossingen uitbreiden voor klanten die wereldwijde vertegenwoordiging en aanvullende diensten zoeken. Als nieuwkomer in de Sedgwick-familie is het enthousiasme om samen te werken overweldigend.”

Sedgwicks belangrijkste aandeelhouder is KKR (Kohlberg Kravis Roberts & Co.), een Amerikaanse investeringsmaatschappij. Minderheidsaandeelhouders zijn Stone Point Capital LLC en La Caisse de dépôt et placement du Québec (CDPQ).

Bron: Sedgwick

www.findinet.nl/newsletter/
Klik op de banner en ontvang de wekelijkse Nieuwsbrief van Findinet op proef.

 

GEEN REACTIES