Scildon lanceert Hypotheek ORV

Scildon lanceert Hypotheek ORV
© Pixabay

Speciaal voor kopers van een woning introduceert Levensverzekeringsmaatschappij Scildon de Hypotheek Overlijdensrisicoverzekering. Deze verzekering moet consumenten sneller zekerheid bieden tegen lagere kosten.

Het proces om deze Hypotheek ORV af te sluiten verloopt volledig digitaal, daardoor zijn de kosten laag. De verzekering komt tot stand na beantwoording van slechts enkele controle-vragen. Als deze akkoord zijn, wordt de aanvraag geaccepteerd en is er direct sprake van dekking. Dit past bij de huidige trend waarin veel woningen gekocht worden zonder of met een korte periode van financieringsvoorbehoud, aldus Scildon.

De verzekering richt zich op consumenten tussen de 18 en 46 jaar die in het kader van de aankoop van een woning, behoefte hebben aan een ORV van maximaal € 350.000,-. Consumenten die niet voldoen aan de acceptatiecriteria van de Hypotheek ORV, worden desgewenst doorgeleid naar de acceptatieprocedure voor de Scildon Lifestyle ORV, die ook een snelle procedure kent.

Onderscheid advies en bemiddeling
Michel van Dam, commercieel directeur Scildon benadrukt dat er bij versnelling van processen een onderscheid gemaakt moet worden tussen het adviestraject en de fase van bemiddeling. “Het is belangrijk dat de adviseur tijdens het adviestraject voldoende tijd heeft om zich verdiepen in de situatie van de klant. Ook de klant moet voldoende de tijd hebben om te kunnen nadenken over de keuzes die hij kan maken. Wanneer eenmaal de keuze is gemaakt, ontstaat een gemeenschappelijk belang om het advies goed, gemakkelijk en snel te kunnen uitvoeren.”

Scildon is partner van Findinet

www.findinet.nl/newsletter/
Klik op de banner en ontvang de wekelijkse Nieuwsbrief van Findinet op proef.

 

 

GEEN REACTIES