Rolls op mp4all: vergelijken en sluiten met eenmalige invoer

Van alle op mp4all aangesloten verzekeraars kunnen autoproducten п naast vergeleken en geoffreerd п ook gesloten worden.

MeetingPoint spreekt van “een enorme stap voorwaarts in de ketenintegratie. Voor adviseurs en voor deelnemende verzekeraars.”

Algemeen directeur Reinier van der Heijden: “Voor maatschappijen die niet zijn aangesloten op mp4all werken we hard aan oplossingen. Zo hebben we deelnemen aan mp4all voor de functionaliteit vergelijken heel laagdrempelig gemaakt. We verwachten, dat we daarmee op korte termijn een aantal nieuwe verzekeraars kunnen verwelkomen op ons platform. Als verzekeraars niet in staat zijn de aangeboden posten digitaal te verwerken, leveren we de informatie per mail. Daar hoeft de adviseur dan geen last van te hebben. Wij doen er alles aan, om het voor de adviseur optimaal te laten werken.”

Henk Rijpstra, algemeen directeur van Rolls: “Via Rolls zijn er voor een aantal verzekeraars koppelingen gemaakt met de extranetten. Door middel van de koppelingen van Meetingpoint wordt dit voor nog meer partijen mogelijk. Daarnaast is de functionaliteit erg mooi ingebouwd en sluit het afsluiten naadloos aan bij de vergelijking binnen Meetingpoint. Met Meetingpoint wordt dat proces een stuk efficiënter.”

Aanbieding

Voor adviseurs is gebruik van het platform kosteloos. Wel is voor het gebruik van de vergelijkingsmodule een Rolls-licentie nodigIeder kantoor dat geen licentie heeft, kan het een maand zonder kosten uitproberen. Meer informatie op: www.meetingpointgroep.nl/vergelijken

GEEN REACTIES