Richard van der Hart per direct weg bij Klaverblad

© Klaverblad

Richard van der Hart (63) treedt per 11 januari terug als directievoorzitter van Klaverblad Verzekeringen om persoonlijke redenen. Hij zal nog enkele maanden beschikbaar zijn voor overdracht.

Van der Hart was sinds 1997 lid van de directie van Klaverblad, eerst als adjunct-directeur en vanaf 2005 als directievoorzitter. Hij kwam in 1983 in dienst bij de verzekeraar als hoofd acceptatie brandverzekeringen.

Henri van Lent, voorzitter Raad van Commissarissen van Klaverblad roemt Van der Hart’s enorme inzet en gedrevenheid. ‘Dankzij hem staat er een stevige en professionele organisatie, die klaar is voor de volgende fase in haar ontwikkeling.’ De RvC wil Edwin Velzel benoemen tot interim-bestuurder en interim-voorzitter. Velzel is daarom teruggetreden als lid van de RvC. Velzel was in het verleden onder meer voorzitter van Univé Verzekeringen en later van fusie-organisatie Univé-VGZ-IZA-Trias.

Velzel zal de huidige strategie van de organisatie voortzetten samen met medebestuurder Peter Paul Barth. De RvC van Klaverblad wil daarnaast de directie uitbreiden met een financieel bestuurder en heeft inmiddels de werving gestart van een CFO.

Bron: Klaverblad

GEEN REACTIES