RFEA lanceert Financiële EchtscheidingScan

RFEA lanceert Financiële EchtscheidingScan
© Pixabay

RFEA, het Register Financieel Echtscheidingsadviseur, introduceert de Financiële EchtscheidingScan. Dit is een online-tool waarmee consumenten snel inzicht en overzicht kunnen krijgen in de gevolgen van een scheiding. De Financiële EchtscheidingScan zal de komende periode een centrale rol vervullen in een consumentencampagne van RFEA.

Rond een scheiding moeten, in een vaak emotionele periode, besluiten worden genomen die bepalend zijn voor de financiële toekomst van beide partners. Om consumenten inzicht en overzicht te bieden heeft RFEA de Financiële EchtscheidingScan ontwikkeld. Op vijf thema’s (wonen, financiële toekomst, kinderen, pensioen en IB-ondernemer) krijgt de consument telkens vijf vragen voorgelegd. Die vragen maken de consument ervan bewust op welke onderdelen actie zou moeten worden genomen en deskundig advies nodig is. De scan is ook als PDF beschikbaar.

De Financiële EchtscheidingScan zal door RFEA de komende periode worden ingezet in een online-consumentencampagne. Het startschot voor de campagne werd gisteren gegeven tijdens de RFEA-ledenmiddag.

Bron: RFEA

Klik op de banner en ontvang de wekelijkse Nieuwsbrief van Findinet op proef.

GEEN REACTIES