Reaal beloont app-gebruik met punten

© Reaal

Reaal lanceert vandaag hun app ‘Reaal Dichtbij’ waarmee klanten snel en eenvoudig verzekeringszaken kunnen regelen. Uniek is dat gebruikers punten verdienen door hun ervaringen met producten of de app te delen via hun sociale netwerken of door een verzekering af te sluiten. De punten zijn in te wisselen voor cadeaus zoals een tegoedbon voor Netflix, iTunes of Spotify.

Ook biedt de app de fun feature ‘surprise’. Door te schudden met de telefoon worden klanten verrast met een beloning.

Noodnummers en tips
Met de Dichtbij-app hebben klanten op basis van hun locatiegegevens een actueel overzicht van de noodnummers in binnen- en buitenland. Ook biedt de app informatie over wat te doen in noodsituaties zoals autopech of gezondheidsproblemen in het buitenland.

Alleen iOs
De Reaal app is gerealiseerd in samenwerking met het moederbedrijf van VIVAT, de Anbang  Group. De volgende stap is het toevoegen van nieuwe functionaliteiten zoals schade melden, het aanbieden van meer verzekeringsproducten en het toevoegen van contactgegevens van de financieel adviseur.
De app is op dit moment alleen beschikbaar voor iOs. Reaal verwacht eind april de uitrol voor Android. Klanten en niet-klanten kunnen ‘Reaal Dichtbij’ gratis downloaden.

(Bron: Reaal)

GEEN REACTIES