Rabobank lanceert vastgoedlabel Vitru

Rabobank lanceert vastgoedlabel Vitru
CEO Vitru Anoek de Haas

De afgelopen maanden hebben een projectteam van Rabobank en BCMGlobal, dienstverlener op het gebied van krediet- en vermogensbeheer, achter de schermen gewerkt aan de introductie van nieuwe geldverstrekker Vitru.

Vitru, een 100% dochter van Rabobank, richt zich op de zakelijke markt voor commercieel vastgoed tot € 3 miljoen en financiert verhuurde woningen via het intermediaire kanaal. Goed verhuurderschap wordt beloond.

Vitru verstrekt financieringen van € 100.000 tot 3 miljoen euro voor woningen die worden verhuurd. Er kan ook een bouwdepot van € 5.000 tot € 50.000 per object aangevraagd worden voor verduurzaming. Wordt er in de eerste zes maanden geen of maar deels gebruik gemaakt van het depot, dan wordt een deel van de rente op het bedrag dat nog niet is gebruikt vergoed.

Rentekorting

Vitru wil zich onderscheiden door goed verhuurdersgedrag te belonen. Anoek de Haas, CEO van Vitru: “Wij ambiëren een markt met duurzame woningen, waarbij verhuurders de belangen van een huurder in ogenschouw nemen. Zo promoten wij goed verhuurderschap en stimuleren wij verduurzaming door koplopers op het gebied van duurzaamheid en goed verhuurderschap rentekorting te bieden. Dit, in combinatie met een gunstige rente, gaat ervoor zorgen dat wij een echte aanvulling zijn op de bestaande vastgoedfinanciers.”

De financieringen van Vitru zijn sinds 14 november verkrijgbaar via aangesloten intermediairs.

Bron: Vitru, BCMGlobal

 

 

 

GEEN REACTIES