Polissen Reaal Dier & Zorg en NowGo worden overgezet naar OHRA

Vanaf het laatste kwartaal van dit jaar gaat OHRA een begin maken met het overzetten van polissen van een aantal voormalige Vivat-merken.

Dit blijkt uit informatie op de website van NN-merk OHRA. Het gaat om de verzekeringen van budgetmerk NowGo en Reaal Dier & Zorg. Daarnaast worden ook de polissen van Reaal Rechtsbijstand voor FNV-leden en RouteMobiel Pechhulp overgezet naar OHRA, maar hier is geen begindatum voor dit proces gegeven.

Het is een van de eerste concrete integratie-acties van Nationale-Nederlanden, sinds de overname van de Vivat-schadetak dit voorjaar werd geëffectueerd. Bij de aankondiging van de overname, medio vorig jaar, was al duidelijk dat de Vivat-merken zouden verdwijnen onder NN.

Klanten van NowGo en Reaal Dier & Zorg krijgen twee maanden voor de verzekering afloopt, bericht van OHRA over het omzetten van de polis. Tot het moment van omzetten kunnen klanten met vragen over bijvoorbeeld polis aanpassingen nog terecht bij NowGo en Reaal. Daarna moeten wijzigingen worden doorgevoerd in de ‘Mijn-OHRA-omgeving’.

De keuze om de betreffende producten/merken onder te brengen bij OHRA lijkt operationeel gezien logisch. Net als OHRA handelt NowGo aanvragen en claims voornamelijk digitaal af. De polissen van Reaal Dier & Zorg zullen naar verwachting worden omgezet naar een OHRA Huisdierenverzekering.

GEEN REACTIES