Pensioen & Innovatie-event BeFrank

Wat hebben het heelal, innovatie en pensioen met elkaar te maken? Ontdek dit op donderdag 30 oktober tijdens het “Pensioen & Innovatie”- event 2014!

BeFrank staat voor innovatie. Maar gaat de vernieuwing in de branche wel snel genoeg? En wat is uw rol? Wordt de pensioenadviseur ook een beleggingsadviseur? Bereiken we de klant wel op een goede manier?

Deze onderwerpen komen aan de orde tijdens het Pensioen- en Innovatie-event BeFrank 2014. Hét pensioenevent dat u niet mag missen! Dit jaar vindt het plaats op donderdagmiddag 30 oktober 2014 in de unieke locatie Veerkracht te Klarenbeek (nabij Apeldoorn). Het thema is ‘Smartup’. Over het algemeen zijn startups vernieuwend en innoverend. Maar voor bestaande bedrijven is vernieuwing en ‘slimmer werken’ net zo belangrijk; geen Startups, maar Smartups!

Programma

Hoe uniek is het om je visie op de wereld te kunnen ontwikkelen vanuit de ruimte? Vanuit dit perspectief vertelt André Kuipers (ruimtevaarder) over innovaties en zijn visie op de toekomst. Maar innoveren is ook gewoon dingen ánders doen, slimmer dan de rest van de markt.

Tijdens deze middag kunt u verschillende workshops volgen die u hierbij kunnen helpen. Zo neemt beleggingstrainer Peter Siks u mee in de wereld van beleggen en gaat Philip Walkate in op de kunst van het overtuigen. Ook kunt u dieper op de materie ingaan tijdens een workshop met onze ‘BeFrank experts’.

Hans Nijenhuis, hoofdredacteur van NRC Next, vertelt over de vernieuwingen die zij hebben doorgevoerd bij NRC en wat wij daarvan kunnen leren. Tenslotte praat Folkert Pama, directievoorzitter BeFrank, u bij over de ontwikkelingen bij BeFrank en wat u komend jaar van BeFrank kunt verwachten.

Klik hier voor het volledige programma en aanvullende informatie.

Voor wie?

Pensioenprofessionals, pensioenadviseurs en werkgevers die geïnteresseerd zijn in een modern pensioen.

Inschrijven

U kunt zich hier inschrijven voor het Pensioen- en Innovatie-event 2014. Wacht niet te lang en schrijf u nu in!

Meet & Greet André Kuipers

Voor de workshop ‘Meet the BeFrank Experts’ kunt u direct bij uw inschrijving een vraag opgeven over de producten en diensten van BeFrank. De 5 leukste vragen maken een kans op een Meet & Greet met André Kuipers.

GEEN REACTIES