Nominaties Adfiz Prestatie Onderzoek bekend. Nh1816 staat vier keer op de lijst

Adfiz-voorzitter Wiertsema: Denk na over financiële vergoeding van nazorg

Nh1816 is vier keer genomineerd als winnaar in het doorlopende Prestatie Onderzoek van Adfiz. Ook Klaverblad, Allianz, Scildon en Dela worden meer dan één keer genoemd. Daarnaast valt op dat er twee gevolmachtigd agenten zijn genomineerd: Dazure en de Noorderlinge. De prijzen van het Prestatie Onderzoek worden traditiegetrouw bekend gemaakt tijdens de Adfiz nieuwjaarsbijeenkomst op 10 januari.

Het Adfiz Prestatie Onderzoek  geeft doorlopend inzicht in de ervaringen van adviseurs met de prestaties van aanbieders. De reviews en ratings zijn ook opgenomen in de productvergelijkers van MoneyView. Vorig jaar waren Scildon, De Goudse, TAF, Nh1816 en Regiobank de winnaars.

Onderzoek vernieuwd
Sinds dit jaar werkt Adfiz samen met een nieuw onderzoeksbureau, CYS. De opzet van het onderzoek is aangepast: de scope is uitgebreid met de categorieën Hypotheken en Zorg. De categorieën Particulier Banksparen, Lijfrente en Overlijdensrisico zijn samengevoegd tot de categorie Particulier Leven. Actuele onderwerpen worden nu ook meegenomen in het onderzoek. Hiervoor worden de themaprijzen ‘Beste Partner’ uitgereikt. Dit jaar zijn dat de thema’s: Verzekerbaarheid, Efficiency, Afhandelen claims.

Met deze wijzigingen wil Adfiz nog scherper inzicht krijgen in hoe adviseurs de kwaliteit waarderen en concretere handvatten bieden om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren.

Bron: Adfiz

GEEN REACTIES