NN start online portaal voor letselschadeslachtoffers

NN start online portaal voor letselschadeslachtoffers
© Pexels

Nationale-Nederlanden opent vandaag een letselschadeportaal voor slachtoffers. In dit portaal kunnen zij eenvoudig de afwikkeling van hun schade volgen, documenten uploaden en communiceren met hun letselschadebehandelaar.

Slachtoffers met letselschade zien vaak veel op zich afkomen. Met het Letselschadeportaal wil Nationale-Nederlanden schades zo snel en transparant mogelijk afwikkelen voor het slachtoffer. Ook wanneer iemand geen klant is bij NN.

De letselschadebehandelaar van Nationale-Nederlanden bekijkt op basis van enkele criteria of een slachtoffer in aanmerking komt voor het afhandelen van de schade via het Letselschadeportaal. Inloggen gaat via iDIN.

Dit Letselschadeportaal is een eerste versie, dat voornamelijk gebruikt zal worden door slachtoffers met licht letsel. Doel is het portaal gaandeweg uit te breiden, zodat steeds meer slachtoffers er gebruik van kunnen maken. Feedback van zowel slachtoffers als de eigen medewerkers wordt zo goed mogelijk meegenomen worden in de verdere ontwikkeling van het portaal.

Bron: NN

GEEN REACTIES