NN gaat cyberverzekering van Hiscox aanbieden

NN gaat cyberverzekering van Hiscox aanbieden
© Pixabay

Nationale-Nederlanden ziet cybercriminaliteit een steeds grotere bedreiging worden voor het MKB. De verzekeraar komt aan deze trend tegemoet met twee oplossingen: een uitgebreid preventieadvies van veiligheidsbedrijf Perfect Day en een Cyberverzekering in samenwerking met Hiscox.

In januari startte Nationale-Nederlanden het cyberveiligheidsbedrijf Perfect Day. Dit bedrijf brengt bij de klant voor € 295,- in anderhalf uur de risico’s op een hack of datalek in kaart. Hierbij wordt naar de techniek gekeken, maar ook naar de wetgeving, menselijk handelen en de bedrijfsprocessen. Vervolgens krijgt de klant een duidelijk rapport met alle bevindingen en oplossingen.

‘Ondernemer zo min mogelijk belasten’
Met de Cyberverzekering is de ondernemer beschermd tegen de gevolgen van hacking, systeeminbraak, verlies of diefstal van data en andere vormen van cybercriminaliteit. Preventieve scan en 24/7 ondersteuning van professionals bij cyberincidenten zijn inbegrepen.

Gerard van Rooijen, directeur NN Zakelijk Schade: ‘We weten uit ervaring dat ondernemers de controle willen houden over hun bedrijfsprocessen en onze rol hierin is dat we hen volledig bijstaan op het gebied van cyberveiligheid. De rode draad hierbij is dat de ondernemer zo min mogelijk belast wordt.’

Bron: NN

GEEN REACTIES