NN brengt Schade en Zorg onder in één directie

NN brengt Schade en Zorg onder in één directie

Nationale-Nederlanden brengt Particulieren Schade, OHRA en Zorg onder één aansturing. Per 1 juni neemt Bianca Knispel, nu NN-directeur Particulieren Schade, ook de eindverantwoordelijkheid van OHRA en Zorg op zich. De huidige directeur van OHRA, Maurice Koopman, is per 1 juni benoemd tot CEO van Nationale-Nederlanden Schade & Inkomen.

Nationale-Nederlanden is met de overnames van Delta Lloyd en Vivat Schade sterk gegroeid. Als grootste Schade- en Levensverzekeraar van Nederland gaat Nationale-Nederlanden met een centrale retail-aansturing hier verder vorm aan geven. Volgens Leon van Riet, CEO Schade & Inkomen, is Knispel hier de juiste persoon voor. ‘Ze is een bekend gezicht voor OHRA. Ik heb er alle vertrouwen in dat deze verantwoordelijkheid goed past bij de visie die ze heeft voor de particuliere schade markt. Bianca is een inspirerende en hands-on business leader met een focus op zowel de kortetermijnresultaten met uitdagende doelen als op de lange termijn voor duurzame strategische resultaten, waarbij ze altijd de klant op de eerste plaats zet.’

Knispel is sinds 1 oktober 2019 directeur Particulieren Schade binnen NN Schade & Inkomen. Hiervoor werkte zij bij OHRA, als senior manager Schade, Digitaal en Merk, en was ze verantwoordelijk voor de (online) marketing van OHRA Schade, het product, intelligence- en pricingteam, en voor het OHRA Merk. Eerder vervulde Knispel verschillende commerciële en strategische posities bij Generali. Vorig jaar heeft zij voor OHRA de herintroductie begeleid van de Paarse Krokodil.

Bron: NN

GEEN REACTIES