Nieuwe reisverzekering in de vorm van een app bij De Goudse

Nieuwe reisverzekering in de vorm van een app bij De Goudse

Bezitters van een iPhone kunnen voortaan een reisverzekering bij De Goudse afsluiten door een app te downloaden. Met deze app betalen de reizigers alleen voor hun verzekering als zij daadwerkelijk op reis zijn. Bij terugkeer in Nederland stopt de dekking automatisch. Zo hebben zij de voordelen van een doorlopende reisverzekering zonder het nadeel dat de kosten ook doorlopen als er even geen vakantie gevierd wordt.

De gebruikers moeten de app aanzetten om hem te kunnen gebruiken. Standaard geldt er dan een dekking voor ziektekosten, hulpverlening, bagage en ongevallen als de gebruiker in het buitenland is. Extra dekkingen kunnen apart aangezet worden. De reiziger hoeft er zo niet meer aan te denken een reisverzekering af te sluiten. Wel zal hij er aan moeten denken de app uit te zetten als hij naar het buitenland reist zonder dat er een reisverzekering nodig is.

De doelgroep bestaat volgens De Goudse uit vooral jonge mensen die van reizen houden, een iPhone bezitten en interesse hebben in innovatieve diensten. Ook moeten zij zin hebben om uit te pluizen of deze manier van verzekeren voordeliger is voor hen dan een gewone doorlopende reisverzekering. Dat kan het geval zijn voor mensen die veel in het buitenland zijn.

Bernardo Walta, commercieel directeur van De Goudse, benadrukt dat het met De Goudse Reis App mogelijk is jezelf op een eerlijke en makkelijke manier te verzekeren: “Zolang de app en de toestemming voor gebruik van locatiegegevens aanstaan, kan de gebruiker nooit meer per ongeluk vergeten een reisverzekering af te sluiten. Omgekeerd loopt de verzekering geen dag langer door dan nodig is. Zo betaal je letterlijk geen cent teveel. Het is dus een doorlopende reisverzekering, maar dan wel een waarvoor je alleen betaalt als je ook echt op reis bent. En vind je bij een bepaalde buitenlandse reis de verzekering niet nodig? Dan zet je de app gewoon uit.”

Bron: De Goudse

GEEN REACTIES