Merius Hypotheken gaat samenwerken met Raadhuys Tax Legal Accounting

Merius Hypotheken gaat samenwerken met Raadhuys Tax Legal Accounting

Merius Hypotheken laat vanaf vandaag bij hypotheekaanvragen van ondernemers het zakelijke inkomen beoordelen door het Haagse Raadhuys Tax Legal Accounting. Deze inkomensverklaring neemt Merius Hypotheken vervolgens één-op-één over om de leencapaciteit te beoordelen.

Als reden voor deze samenwerking voert Merius aan dat het beoordelen van het zakelijk inkomen vaak een complexe procedure is. Door een samenwerking met Raadhuys aan te gaan, zorgt Merius Hypotheken voor een helder acceptatieproces en scherpe doorlooptijden. Hierdoor heeft de zelfstandige ondernemer vooraf meer duidelijkheid over zijn of haar hypotheekaanvraag.

Stephan de Graaf, Manager Customer Service van Merius Hypotheken: “Merius Hypotheken zet in op geautomatiseerde toepassingen en samenwerkingen met derden die de efficiëntie in het aanvraagproces en de dienstverlening verbeteren. De samenwerking met Raadhuys geeft ons de mogelijkheid om een betere ervaring aan ondernemers te bieden en om het intermediair meer ruimte voor advies te geven.”

Bron: Merius Hypotheken

www.findinet.nl/newsletter/
Klik op de banner en ontvang de wekelijkse Nieuwsbrief van Findinet op proef.

GEEN REACTIES