Lloyd’s neemt initiatief tot ‘insurance floor’ in WTC Rotterdam

Lloyd’s Netherlands heeft met aantal andere verzekeringspartijen een gezamenlijke verzekeringsvloer ontwikkeld en betrokken in WTC Rotterdam.

Deze ‘insurance floor’ deelt Lloyd’s met DUAL Netherlands B.V., W.A. Hienfeld B.V., Ironshore Agency Limited en StarStone Insurance Services Limited. De vloer werd gisteren, tijdens het jaarlijkse ‘Meet the Market-event’ van Lloyd’s, geopend.

Binnen het concept behoudt iedere onderneming haar eigen identiteit en werkruimte, door het delen van de verdieping wordt samenwerking bevorderd. Ralph van Helden, Benelux Regional Manager Lloyds Netherlands: “Ons kantoor in Rotterdam is al langere tijd in het World Trade Center Rotterdam gevestigd. Tijdens de gesprekken over de verlenging van onze huurovereenkomst ontstond het idee voor een gedeelde kantoorverdieping. Na besprekingen met de verschillende betrokken partijen zijn we tot overeenstemming gekomen. Een aantal van deze partijen waren net als wij al in het WTC gevestigd en een aantal vestigen zich nieuw in het gebouw. Ieder brengt een eigen specialisme met zich mee, dat maakt het een win-win situatie voor iedereen.” Het WTC-gebouw in Rotterdam was in het verleden de thuisbasis van de fysieke assurantiebeurs.

GEEN REACTIES