Kleine autoschades inschatten met een foto

© Pixabay

112schade.nl gaat in samenwerking met Schade Service Nederland (SSN) de schadeafwikkeling van kleine schades aan voertuigen vereenvoudigen met foto’s. Een bezoek aan een schadehersteller voor een pro forma nota is dan niet meer nodig.

“Schadeafwikkeling is soms onnodig complex en tijdrovend”, aldus Marc Diks, directeur van 112schade. “We hebben samen met SSN een nieuw systeem ontwikkeld voor het online inschatten van schades tot een bedrag van 500 euro. Kleine schades kunnen op deze manier snel en tegen lage behandelingskosten verwerkt worden.”

Relaties hoeven alleen maar een paar foto’s van de schade in te sturen en SSN maakt aan de hand van de foto’s een professionele calculatie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het schade calculatie systeem Silverdat  van VWE. Diks: “Het voordeel is tweeledig. De cliënt met een schade hoeft niet meer naar de schadehersteller om een inschatting te krijgen en de pro forma nota is digitaal, compleet en voorzien van foto’s. Binnen 1 werkdag kunnen wij nu de pro forma nota bij de tegenpartij hebben liggen.”

(Bron: 112schade)

GEEN REACTIES