Klap en Geytenbeek Clear Benefits samen verder

Klap en Geytenbeek Clear Benefits samen verder

Klap Verzekeringsmakelaar heeft per 15 januari de verzekeringsportefeuille en de activiteiten van Geytenbeek Clear Benefits overgenomen. Geytenbeek heeft zich gespecialiseerd in advies aan het MKB en de DGA op het gebied van de pensioenen en de employee benefits. Klap ervaart een toenemende vraag naar expertise op deze domeinen en daarmee is deze overname een strategische uitbreiding van het team.

Geytenbeek is sinds 1958 gevestigd in Baarn en wordt geleid door Sander Geytenbeek en Derk Jan Dikkers. Het gehele team gaat mee over en zal op termijn in Amsterdam worden gehuisvest. Sander en Derk Jan blijven betrokken en zullen een rol binnen de Klap-organisatie vervullen met een focus op hun expertise.

Klap werd vorig jaar overgenomen werd door investeringsmaatschappij Nedvest. Hierdoor heeft Klap het afgelopen jaar meer overnames kunnen doen, waaronder J&H Verzekeringen, M. Smit Assurantiën en Slegt Verzekeringen. Met de overname van Geytenbeek verstevigt Klap haar positie als zakelijk adviesbedrijf. Klap zal op termijn de relaties vanuit haar Amsterdamse locatie vlak naast Station Sloterdijk gaan bedienen.

Klap en Geytenbeek Clear Benefits samen verder

GEEN REACTIES