ING bundelt intermediaire en eigen hypotheekadvieskanaal

ING bundelt vanaf vandaag de ondersteuning van het intermediaire kanaal en de aansturing van het eigen hypotheekadvieskanaal.

Hidde Coebergh is benoemd tot directeur Hypotheken van het nieuwe bedrijfsonderdeel. Coebergh (1968) was sinds 2011 al directeur van het ING Adviesteam. Rob van Rooij (1954), de afgelopen 5 jaar directeur van het intermediaire kanaal, zal per 1 juni 2013 de ING verlaten.

Coebergh: “Met behoud van de eigen identiteit en kenmerken van de verschillende distributie kanalen is er synergie te realiseren op het gebied van wederzijdse kennis en expertise, kwaliteit en efficiency in de verwerking. Al deze aspecten zijn goed voor de klanten en daar draait het om.”

Intermediair blijft belangrijkste distributiekanaal

Coebergh: “ING blijft ook in de toekomst fors investeren in het intermediaire kanaal. Kwaliteit van dienstverlening staat daarbij centraal. Het onafhankelijke intermediair is en blijft het belangrijkste distributiekanaal voor ING, ook na de samenvoeging.”

Coebergh heeft zelf zijn wortels in het intermediairkanaal: hij is in de jaren negentig zelfstandig assurantieadviseur geweest, voordat hij bij ABN Amro ging werken als hypotheekadviseur. Sinds 2001 werkt hij bij ING.

GEEN REACTIES