Hypotheek Visie is verkocht aan J-Merce Holding

Hypotheek Visie is verkocht

De verkoop van Hypotheek Visie is rond. Op 31 januari 2018 zijn de aandelen van Hypotheek Visie Centrale B.V. overgedragen aan het private equity fund J-Merce Holding B.V., een private equity fund dat zich richt op het ontwikkelen van innovatieve financiële producten met maatschappelijke relevantie. Het bestuur van de Hyviver, de vereniging van franchisenemers van Hypotheek Visie, heeft zich positief uitgesproken over de aandelenoverdracht.

Oprichter Anton Vanden Bol van Hypotheek Visie had eerder al bekendgemaakt in verband met zijn leeftijd zijn belang in de onderneming te willen overdragen. “Ik ben er trots op een partij te hebben gevonden met een toekomstvisie die past binnen het DNA van Hypotheek Visie.”

Doelgroep senioren
J-Merce Holding B.V. zal de naam Hypotheek Visie handhaven als ook de vestigingsplaats (Best) van Hypotheek Visie Centrale B.V.. De overname zal niet leiden tot verlies van arbeidsplaatsen. De marktpositie van de aangesloten franchisenemers zal worden versterkt door uitbreiding van de dienstverlening rondom de financiering van de woonbehoefte van consumenten. Naast de huidige doelgroepen, starters en doorstromers, zal meer dan in het verleden ook aandacht worden gegeven aan de doelgroep senioren.

Verdere groei
CFO/COO Joost van Rooy van Hypotheek Visie Centrale B.V.: “De nieuwe aandeelhouder zal ons in staat stellen het aantal vestigingen in de gebieden waar wij thans nog onvoldoende aanwezig zijn uit te breiden. Daarnaast zullen wij komen tot een betere aansluiting van het productassortiment op de maatschappelijke en demografische ontwikkelingen, waardoor wij de lokale marktpositie van de aangesloten kantoren kunnen versterken.”

Bron: Hypotheek Visie

 

GEEN REACTIES