Huismerk en De Krediet Makelaar gaan samenwerken

Huismerk en De Krediet Makelaar gaan samenwerken
© Px

Serviceprovider Huismerk is een samenwerking gestart met De Krediet Makelaar, leverancier van consumptieve kredieten, zakelijke kredieten en lease in Nederland. Financieel adviseurs die zijn aangesloten bij Huismerk krijgen hiermee toegang tot specialistische productkennis en een ruim aanbod intermediaire kredietverstrekkers.

Jorrit Drenth, eigenaar van De Krediet Makelaar, geeft aan dat de visie van Huismerk en De Krediet Makelaar goed op elkaar aansluiten. “Beide formules investeren in mens én technologie. Door de ijzersterke combinatie van kundige medewerkers en slimme tools kunnen financieel adviseurs maximaal worden ondersteund bij het uitoefenen van hun vak.”

Huismerk-directeur Tony Stam vult aan: “Naast continue procesoptimalisatie en excellente service geloven wij dat het belang van consumptief krediet toeneemt als onderdeel van de integrale financiële dienstverlening. Wij willen adviseurs naast hypotheken dan ook breder faciliteren bij hun advieswerkzaamheden. Daardoor sluit een samenwerking met De Krediet Makelaar naadloos aan.”

Bron: Huismerk, De Krediet Makelaar

GEEN REACTIES