Huis & Hypotheek is woonkostenregisseur voor de klant

Huis & Hypotheek geeft invulling aan het begrip totaaladvies door klant onder meer ook te adviseren over besparingen op vaste lasten.

Via de vernieuwde dienstverlening SeeF wordt gekeken waar consumenten de mogelijkheid hebben om te besparen op de tarieven voor energie, TV, internet en telefonie. Daarnaast helpt de adviseur bij de aanvraag voor zonnepanelen en spouwmuurisolatie, waarmee de maandelijkse energielasten mogelijk nog verder omlaag gebracht kunnen worden.

Totaaladvies

SeeF is al enige tijd beschikbaar voor de klanten van Huis & Hypotheek. Met de SeeF dienstverlening kunnen verzekeringen worden omgezet naar provisieloze producten, zodat de maandelijkse premie omlaag gaat. Nu komt daar de mogelijkheid bij om te besparen op de overige vaste lasten. Aan de hand van een paar gegevens berekent de Huis & Hypotheek-adviseur of klanten kunnen besparen op de tarieven voor energie, TV, internet en telefonie. Met de uitbreiding van SeeF is het nu ook mogelijk om aanvragen te doen voor zonnepanelen en spouwmuurisolatie om de maandelijkse energielasten mogelijk verder omlaag te brengen.

Bart Koster van de Huis & Hypotheek Centrale Organisatie geeft een concreet voorbeeld: ‘Onze klanten kunnen al flink besparen op verzekeringspremies. Voor een gezin met kinderen kan dit uiteindelijk honderden euro’s per jaar opleveren. Wij kijken samen met onze klanten hoeveel zij binnen hun persoonlijke situatie kunnen besparen en wat SeeF voor hen kan betekenen. Het eerste gesprek hierover is uiteraard vrijblijvend.’

SeeF

Het nieuwe bespaarconcept is een integraal onderdeel van de dienstverlening van de Huis & Hypotheek-adviseur. Deze dienstverlening is eerder in de markt gepresenteerd als het Huis & Hypotheek Servicepakket, maar gaat nu verder onder de naam ‘SeeF’. Het uitgangspunt van SeeF is net als bij het Servicepakket dat de Huis & Hypotheek-adviseur klanten bedient door duidelijkheid te scheppen in de financiële situatie en doorlopend zijn hypotheek en verzekeringen controleert.

GEEN REACTIES