Failliet IFK wordt onderdeel van Lindenhaeghe

Failliet IFK overgenomen door Lindenhaeghe

Het Instituut Financiële Kennisontwikkeling (IFK) wordt onderdeel van opleidings- en exameninstituut Lindenhaeghe, gevestigd in Bilthoven. Hierover heeft Lindenhaeghe overeenstemming bereikt met de curator. Het Rotterdamse IFK ging eerder deze maand failliet.

Mike Schilperoort, algemeen directeur van Lindenhaeghe: “Wij zijn verheugd te kunnen berichten dat een sterk merk als IFK onderdeel wordt van Lindenhaeghe. Hiermee versterken wij onze positie in de financiële markt. Als Lindenhaeghe hebben wij een completer, breder en dieper assortiment waarmee wij de klanten van het IFK voor al hun opleidings- en ontwikkelingsvragen een goede oplossing kunnen bieden. Wij streven ernaar de klanten van het IFK weer volledig te begeleiden en ontzorgen rondom hun complete professionele en persoonlijk ontwikkeling, nu en in de toekomst.”

Over de positionering van het merk IFK, dat bekend staat om het aanbod en de kwaliteit van financiële opleidingen, beraadt Lindenhaeghe zich nog. De komende tijd focust Lindenhaeghe zich eerst op het opstarten van het bedienen van de IFK-klanten vanuit de Lindenhaeghe-organisatie. De medewerkers van IFK gaan niet over naar Lindenhaeghe. Klanten kunnen bij Lindenhaeghe terecht met vragen en voor uitvoering van de dienstverlening.

IFK heeft 20 jaar geopereerd als specialist in kennisontwikkeling en -overdracht voor financieel adviseurs en medewerkers in de financiële dienstverlening. Het IFK bood een breed pakket aan op het gebied van vakopleidingen: Wft- en PE-opleidingen, examentrainingen, examens en een permanent actueel abonnement. Daarnaast had het IFK diverse financiële opleidingen, trainingen en workshops in het aanbod.

Bron: Lindenhaeghe

Klik op de banner en ontvang de wekelijkse Nieuwsbrief van Findinet op proef.

GEEN REACTIES