Ecclesia verkleint directie

Ecclesia verkleint directie

Ecclesia, Registermakelaar in Assurantiën, gaat per 1 juli door met een kleiner directieteam. Verschillende verantwoordelijkheidsgebieden worden bij elkaar gebracht.

Het zeskoppige team bestaat straks uit Willeke van de Weerd als Managing Director, Wim de Bundel als Director Marketing & Sales, Etienne Willems als Director Employee Benefits, Joost van den Berg als Director Finance en het nieuwste directielid: Rob van Uden, Director Operations & Volmacht. Het team is nog op zoek naar het zesde lid, voor de invulling van de rol Director Broking & Claims.

Willeke van de Weerd, sinds een jaar Managing director: “Met de stappen die we zetten zijn wij nóg beter in staat om onze klanten en het intermediair met wie wij samenwerken met gezamenlijke proposities en totale dienstverlening van dienst te zijn.”

Verbetering van processen

Voor de portefeuille Operations & Volmacht wordt de recent aangetrokken Rob van Uden verantwoordelijk. Van de Weerd: “Met Robs bewezen trackrecord en ervaring op het gebied van assurantieadvies- en makelaarsbedrijven en volmachtkantoren, zit hij op deze positie helemaal op zijn plek.” Van Uden gaat zich verder bedrijfsbreed bezig houden met de verbetering van processen. Daarmee krijgt hij ook IT en Projectmanagement in zijn portefeuille, dat tot voor kort bij Axel Schreijenberg lag.

Schreijenberg gaat zijn carrière buiten Ecclesia vervolgen. In april j.l. is ook Klaudia den Ouden, voormalig Director Broking & Claims en Director Veerhaven, na een lange staat van dienst vertrokken.

Focus op Marine blijft

De Broking & Claims teams die er nu zijn, krijgen straks één aansturing vanuit het directieteam, namelijk van de nog aan te stellen Director Broking & Claims. Het commerciële Marine team gaat onderdeel uitmaken van de afdeling Marketing & Sales in de portefeuille van de vorig jaar aangetreden Wim de Bundel. Van de Weerd: “Met het aanstellen van een Salesmanager Marine houden wij de focus op het vergroten van ons marktaandeel in de sectoren transport & logistiek, binnenvaart en visserij.”

Fusie met BCi

Frank van der Laan stopt per 1 juli a.s. als Director Marine bij Ecclesia. Hij focust zich vanaf dat moment als statutair directeur van het vorig jaar overgenomen Business Capital Insurance (BCi) op de verhuizing van BCi naar Rotterdam en de juridische fusie met Ecclesia per 1 januari 2024. Bci is een nichespeler gespecialiseerd in advisering van bedrijfsmatige risico’s en advisering en bemiddeling van verzekeringen voor de sector transport en logistiek en de maritieme sector.

Vanaf 1 juli a.s. en ook in 2024 blijft Van der Laan in de functie van Director/Advisor of the firm van Ecclesia, betrokken bij de ondersteuning van de sector Marine en goede landing en integratie van collega’s en relaties van BCi binnen Ecclesia.

Bron: Ecclesia

 

 

 

 

 

GEEN REACTIES