Diks verzekeringen migreert als eerste naar Alpina

Diks verzekeringen migreert als eerste naar Alpina

Alpina Group, het fusieproduct van de Voogd & Voogd Groep en de Heilbron Groep, lanceert op 1 oktober het nieuwe merk Alpina. Alle bemiddelings- en adviesdiensten op het gebied van verzekeringen, hypotheken, financiële planning, pensioenen en makelaardij worden gefaseerd gemigreerd naar dit nieuwe merk. Diks, online aanbieder van verzekeringen gevestigd in IJsselstein, gaat op 1 oktober als eerste over naar Alpina.

De lancering van het merk volgt op het samengaan van de Voogd & Voogd Groep en de Heilbron Groep in juni 2021. Het fusiebedrijf wil hiermee alle particuliere en zakelijke klanten onder één vlag bedienen. Op korte termijn worden ook de merken voor de arbodienstverlening en de serviceproviding voor adviseurs bekendgemaakt.

‘Enorm potentieel’

CEO Michael de Nijs realiseert zich dat zowel klanten als medewerkers gewend zijn aan de huidige merken. “Het is echter logisch om het enorme potentieel dat is ontstaan door de fusie, optimaal te benutten. Dat doen we door de prachtige bedrijven in het bereik van financiële bemiddelings- en adviesdiensten gefaseerd te migreren naar Alpina, als onderdeel van Alpina Group. Op deze manier kunnen we straks nog meer dan ooit een totaalpakket en maatwerk bieden.”

De migratie van de meer dan 50 kantoren gaat van start op 1 oktober en loopt zoals het er nu uitziet tot eind 2023. “Klanten missen misschien in het begin een vertrouwde naam, maar ze krijgen er een breder aanbod voor terug”, zegt Bas van Twillert, commercieel directeur. “Nu is het moment waarop we met de lancering van Alpina ons aanbod voor zowel particulieren als bedrijven kunnen optimaliseren en onze klanten nog beter kunnen bedienen.”

Bron: Alpina Group

GEEN REACTIES