Delta Lloyd introduceert Hypotheek Spaarverzekering

Met deze spaarhypotheek lossen woningbezitters de lening of een door hen afgesproken gedeelte van de lening op einddatum af.

Ook bij eerder overlijden wordt (een deel van) de lening afgelost. De Hypotheek SpaarVerzekering speelt in op de behoefte in de markt aan financiële zekerheid. Deze aflosvorm is te combineren met alle leningvormen in het Delta Lloyd assortiment.

Uit onderzoek van Delta Lloyd blijkt dat ruim de helft van de Nederlandse woningbezitters met een hypotheek, aan het eind van de looptijd, met een restschuld blijft zitten. Van deze woningbezitters weet een kwart niet hoe ze deze restschuld moet aflossen. Een kwart van de woningbezitters die nu niet aflost, zou dit wel willen doen.
Harry van der Zwan, directeur Marketing & Verkoop Delta Lloyd: “ Wij roepen woningbezitters op samen met de adviseur kritisch naar hun hypotheek te kijken. Ook tussentijds bij een renteherziening of verhuizing. Uit ons onderzoek blijkt dat slechts 37 procent van de woningbezitters bij renteherziening naar alternatieven kijkt. Als je op zoek bent naar meer financiële zekerheid is een product als de Hypotheek SpaarVerzekering een uitstekende keuze.”

GEEN REACTIES