De Hypotheker opent vier nieuwe locaties

De Hypotheker opent vier nieuwe locaties

De Hypotheker heeft de afgelopen maanden vier nieuwe vestigingen geopend; in Krimpen aan den IJssel, Beilen, Velserbroek en Lochem. Ondanks de impact van digitalisering op de hypotheekmarkt ziet de keten een groeiende vraag naar persoonlijke aandacht. De Hypotheker telt nu 178 locaties en wil doorgroeien naar 200.

Persoonlijk contact
Wytzejan de Jong, Algemeen Directeur: “Het zo dicht mogelijk aansluiten op de wensen en behoeftes van de consument is voor ons het belangrijkste doel. We merken dat, ondanks de toenemende digitalisering van de hypotheekmarkt, de consument behoefte blijft houden aan persoonlijk contact bij het afsluiten van een hypotheek. Daarom openen we ook vestigingen in kleinere plaatsen.

“Sinds mei hebben we bij De Hypotheker een hybride model geïntroduceerd. We bieden klanten meerdere kanalen om advies in te winnen, zowel online als fysiek. Als de klant ervoor kiest om veel online te regelen, vindt er altijd nog een laatste check op de vestiging plaats. En dan is het handig als er een vestiging van De Hypotheker in de buurt is.”

Bron: De Hypotheker

www.findinet.nl/newsletter/
Klik op de banner en ontvang de wekelijkse Nieuwsbrief van Findinet op proef.

GEEN REACTIES