De Goudse lanceert verzekering voor zakelijke motorrijders

De Goudse lanceert verzekering voor zakelijke motorrijders
© PIRO4D, Pixabay

De Goudse Verzekeringen introduceert Motor Zakelijk, een verzekering voor de zakelijke motorrijder. De polis biedt dekking bij ingrijpende risico’s zoals schade na een botsing, slippartij, brand of hagelbui. Ook schade bij particulier gebruik is gedekt.

Naast ‘auto’s van de zaak’ rijden in Nederland steeds meer ‘motoren van de zaak’ rond. Bernardo Walta, commercieel directeur van De Goudse, snapt dat wel: ‘Fiscale voordelen, besparingen in tijd en kosten bij parkeren, lagere wegenbelasting, lagere CO2-uitstoot’, somt hij op. ‘En natuurlijk de kortere reistijden doordat een motor veel minder last van files heeft.’

De premie van Motor Zakelijk is gebaseerd op de waarde van de motor exclusief btw. Motoren met een ABS-remsysteem krijgen 5% premiekorting; bestuurders die over een rijvaardigheidscertificaat van de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) beschikken, ontvangen 10% korting. De ondernemer kan de verzekering uitbreiden met aanvullende verzekeringen voor Ongevallen, Schade opzittenden, Rechtsbijstand, Accessoires en Helm en Kleding.

Bron: De Goudse

GEEN REACTIES