CMIS Franchise focust op duurzaamheid bij samenwerking met Colibri Hypotheken

CMIS Franchise focust op duurzaamheid bij samenwerking met Colibri Hypotheken
© Pixabay

CMIS Franchise en Colibri Hypotheken zijn medio februari een samenwerking gestart. Consumenten kunnen nu bij de drie formules van CMIS Franchise – De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur – ook een hypotheek van Colibri Hypotheken aanvragen.

Duurzaamheid is de voornaamste reden voor de samenwerking, meldt Mark de Rijke, directeur Franchise van CMIS Group. ‘Wij vinden dat verduurzaming in elk hypotheekadvies aan bod moet komen. Niet alleen om de klimaatdoelstellingen te halen, ook voor huiseigenaren zijn energiebesparende maatregelen van belang voor het behoud van de waarde van hun woning. Geldverstrekkers spelen daarbij een cruciale rol. Daarom is samenwerking met Colibri voor ons een logische stap. Bovendien bieden zij, dankzij het hypothekengeld van Aegon, zeer scherpe tarieven voor de langere rentevaste periodes (20, 25 en 30 jaar).’

De Energiebespaarders
Colibri Hypotheken ging, eveneens half februari, een samenwerking aan met De Energiebepaarders. Deze in 2015 opgerichte startup geeft consumenten advies hoe hun huis te verduurzamen en ontzorgt hen in het proces. Colibri Hypotheken en De Energiebespaarders bundelen nu hun krachten. Door de duurzaamheidsinvestering te financieren uit een energiebespaarbudget, zouden klanten niet worden geconfronteerd met grote uitgaven en zou er direct geprofiteerd kunnen worden van lagere energielasten.

Bron: CMIS, Colibri Hypotheken

GEEN REACTIES