Assurantiekantoor Nobel draagt verzekeringsportefeuille over aan Zicht

Assurantiekantoor Nobel draagt verzekeringsportefeuille over aan Zicht

Assurantiekantoor Nobel stopt na 85 jaar met het familiebedrijf. In hun zoektocht naar een partij die hun verzekeringsportefeuille mocht overnemen, vonden ze een bedrijf dat persoonlijk contact even belangrijk vindt als Nobel en dat zich “met dezelfde passie en persoonlijke benadering” inzet voor de klanten. De keuze viel uiteindelijk op Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs, een onderdeel van NN Group.

Remco Baten, commercieel directeur bij Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs: “Ik ben enorm verheugd dat wij als Zicht zowel de zakelijke als de particuliere verzekeringsportefeuille van Nobel hebben overgenomen. Bij Zicht hebben we persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Bij de eerste gesprekken met de heren Nobel bleek al snel dat we dezelfde benadering hanteren als Assurantiekantoor Nobel. Mede daarom was de klik er snel en was de overname van de portefeuille een zeer vlot en aangenaam proces.”

Zicht neemt de portefeuille van Nobel over per 1 januari 2022. De klanten zijn hier in december van op de hoogte gebracht en krijgen een eigen contactpersoon bij Zicht.

De overname van de portefeuille van Assurantiekantoor Nobel is niet de enige overname voor Zicht. Ook InComfort Assuradeuren en FlexCom4 behoren per 1 januari 2022 tot dit assurantiekantoor. Dit werd al in juli 2021 aangekondigd.

Bron: Zicht

GEEN REACTIES