a.s.r. lanceert branchepagina zakelijke dienstverlening

Met deze website helpt a.s.r. zakelijke dienstverleners uit het mkb om inzicht te krijgen in de risico’s van hun bedrijf en de verzekeringen die daar bij passen.

Met een paar muisklikken krijgen ondernemers een risicoscan van hun bedrijf en een indicatie van de premie.

Wat zijn de meest voorkomende schades in mijn branche, hoe verzekeren collega-ondernemers zich hiertegen en welke premie past daarbij? Op die vragen krijgen ondernemers antwoord op de website www.asr.nl/zakelijkedienstverlening.

Door een aantal basisgegevens in te vullen krijgt de ondernemer, aan de hand van gegevens van collega-ondernemers, een overzicht van de meest voorkomende en meest kostbare schades in zijn branche. Op basis hiervan krijgt hij een overzicht van de mogelijke verzekeringen die daarbij passen en een inschatting van de premies.

De ondernemer kan vervolgens via de website in contact treden met de eigen verzekeringsadviseur, of een door a.s.r. aanbevolen branchespecialist bij hem in de buurt. Deze kan hem advies op maat geven en helpen bij het afsluiten van de verzekeringen.

a.s.r.: “Behalve gebruiksgemak krijgt de ondernemer een aantrekkelijke pakketkorting en kan hij rekenen op een snelle schadeafhandeling met een voorschot bij eventuele schade. Hiermee wil a.s.r. ondernemers helpen en gemak bieden, zodat ze kunnen doen waar ze goed in zijn: ondernemen.”

GEEN REACTIES