Allsecur, Ditzo en United Consumers winnaars van Service Awards

© Opiness.nl

Voor de vijfde jaar op rij heeft Allsecur de Beste Service Award autoverzekeraar verdiend. Ditzo (7,9) wint in de rubiek Verzekeraars en United Consumers bij de zorgverzekeraar. Dit meldt de klantreview site Opiness.nl.

Allsecur heeft zelfs haar rapportcijfer van verleden jaar weten te overtreffen van een 8,3 naar een 8,5. In 55% van de reviews staat het woord ‘goed’ en  ‘goedkoop’. 16% gebruikt het woord prima en 10% schrijft zelfs ‘perfect of super’ Ook valt op dat men de ‘snelheid’ van afhandelen en communiceren zeer waardeert bij Allsecur, 26% schrijft daarover in de reviews.

Annemarie Lagerweij, Manager Operations Allsecur: “Heel hard buffelen en vanaf de basis zorgen dat het altijd allemaal goed gaat. Daar besteden wij heel veel aandacht aan. De prijs is belangrijk maar het gaat met name om aandacht aan service en kwaliteit.

Ditzo
Ditzo is volgens klanten in de reviews snel (17%) en goed (16%) maar geeft daarnaast ook zeer vriendelijke en goede service (21%) belangrijk voor Ditzo klanten is ook het online aspect van Ditzo, in 10% van de reviews worden de onlinemogelijkheden positief benoemd. Tot slot is ook de goede prijs belangrijk en dit werd in 13% van de reviews beschreven. De telefonische bereikbaarheid bij Ditzo wordt wel ervaren als minpunt.

Wouter de Vries, Digitaal regisseur bij Ditzo over hun geheim: “Het zit in de mensen en de motivatie om het iedere dag goed te doen en zaken voor klanten echt op te lossen”

United Consumers
De service rondom de zorgverzekeringen van United Consumers werd goed gewaardeerd. Woorden als super, top, uitstekend worden ruim gebruikt . Ook bij het zorgproduct is sparen voor korting een belangrijk item: 30% geeft dit aan in de reviews.

Er waren ook awards voor Bol.com, Fuif.nl, Knab, Lidl, Moois en Meer, Solcon en Youfone.

Bron: opiness.nl

GEEN REACTIES