ACE Business Class: nieuwe zakelijke reisverzekering

ACE Business Class combineert een uitgebreide reisdekking met toonaangevende medische bijstand en hulpverlening onderweg.

Als onderdeel van ACE’s streven naar service en innovatie, omvat het product voor sommige bedrijven ook dekking, advies, service en crisismanagement voor ontvoeringen en gebeurtenissen waarbij losgeld wordt gevraagd. Deze risico’s vormen in toenemende mate een bron van zorg voor zakelijke reizigers, vooral wanneer zij regio’s bezoeken waar een groter risico op veiligheidsproblemen of politieke onrust bestaat.

Het vernieuwde product werd ontwikkeld om een breed spectrum aan ’traditionele’ zakelijke risico’s te dekken, maar biedt daarnaast dekking op maat voor bedrijven met complexe risicoprofielen. Zo dekt ACE Business Class bijvoorbeeld langdurig buitenlands verblijf, personeelsverhuizingen en arbeidsongevallen. En kan het worden opgezet als een multinationaal verzekeringsprogramma dat voldoet aan de lokale regels in diverse rechtsgebieden. Dit zijn kenmerken die over het algemeen niet standaard worden aangeboden. ACE biedt Business Class klanten een speciaal assistentietelefoonnummer aan, dat voor polishouders 24/7 bereikbaar is. Daarnaast, afhankelijk van de bestemming, is een breed aanbod van aanvullende veiligheidsdiensten beschikbaar zoals dagelijkse rapportages over risico-gerelateerde gebeurtenissen, het volgen van medewerkers en de beoordeling van de veiligheidssituatie van locaties.

De belangrijkste kenmerken:

  • Volledige verzekeringsdekking en 24 uur per dag, 7 dagen per week assistentie bij reizen naar iedere bestemming buiten het thuisland of het land van permanente uitzending
  • Dekking voor de medische kosten van artsbezoeken, en spoedeisende medische hulp of de behandeling van ernstig letsel
  • Spoedeisend medisch vervoer
  • Veiligheidsevacuaties met dekking voor een groot aantal risico’s, inclusief politieke en sociale onrust, terroristische aanslagen of natuurrampen
  • Vergoeding van de kosten van reisonderbreking door ongevallen en ziekte

  • Verloren of beschadigde bagage, paspoorten en andere reisdocumenten
  • Andere optionele dekkingen voor reisgerelateerde risico’s

Arjen van Dun, A&H manager Benelux bij ACE:

"De uitgaven voor zakelijke reizen overschrijden inmiddels wereldwijd de $1 triljoen en ondanks de nawerking van de financiële crisis en de recessie in veel landen, verwachten experts dat de vraag vanuit het Europese bedrijfsleven zal blijven toenemen.

ACE Business Class geeft bedrijven van iedere grootte de zekerheid dat er wereldwijd gereisd kan worden en dat hun mensen, hun meest waardevolle bedrijfsmiddel, de bescherming genieten van omvangrijke financiële, medische en risico-expertise, zelfs nu de risico’s zich verder ontwikkelen en toenemen."

Arjen van Dun gaat verder: “ACE Business Class is een uitgebreid en samenhangend product. Het is gebaseerd op de belangrijkste pijlers van onze specialistische verzekeringsexpertise, speciale hulpverleningsoplossingen en ons sterke wereldwijde netwerk. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat multinationale verzekeringsprogramma’s ‘compliant’ zijn in de rechtsgebieden waar dekking verleend moet worden. We passen ons aanbod aan op de specifieke behoeften van iedere klant, zodat zij de ondersteuning op maat krijgen die ze werkelijk nodig hebben. Business Class is een maatwerkoplossing."

GEEN REACTIES