10 redenen om met een Financial Life Planner aan de slag te gaan

Leontine van Roosmalen krijgt regelmatig de vraag: Wat is het nu wat jij doet, dat Financial Life Planning? En voor wie is het bedoeld?

“Wanneer ik hierop een antwoord geef dan zie ik mensen eerst denken en dan zie ik vaak lichtjes in de ogen verschijnen. Of het komt door mijn antwoord of door mijn enthousiasme over Financial Life Planning dat durf ik niet te zeggen, mooi is het wel. Dit is wat ik ook vaak zie bij mijn cliënten. Lichtjes in de ogen wanneer er mogelijkheden komen waar er eerst alleen onmogelijkheden leken te zijn”, schrijft zij in een blog op haar website daretolivenow.com.

In een vraag-antwoord opsomming laat ze de consument zien of dit iets voor haar/hem is.

Daarna geeft ze de 10 voornaamste redenen om met een Financial Life Planner aan de slag te gaan.

1. Een Financial Life Planner helpt je duidelijk te maken wat je echt wilt doen met je leven. Financial Life Planning helpt je een missie te vinden in het leven en concrete doelen te formuleren.

2. Een Financial Life Planner brengt inspiratie om je doelen te realiseren. Financial Life Planning laat je inzien dat je gelukkig wordt van het maken van bewuste keuzes.

3. Een Financial Life Planner zal je motiveren om vol te houden en niet op te geven. Financial Life Planning is de benodigde stok achter ?de deur om resultaten te behalen.

4. Een Financial Life Planner biedt een veilige afgebakende omgeving om je echt volledig te focussen en te concentreren op jouw persoonlijke doelen. Financial Life Planning sessies gaan alleen over wat jij wilt in het leven, niet wat anderen van jou willen.

5. Een Financial Life Planner is een spiegel en ziet wat de beperkingen in je gedrag zijn die jij zelf niet ziet. Financial Life Planning zorgt ervoor dat je deze beperkingen uit de weg ruimt en zo de weg vrij maakt voor het bereiken van je doelen.

6. Een Financial Life Planner stelt samen met jou een strategie en concreet actieplan samen. Financial Life Planning helpt je jezelf te houden aan dit actieplan om zo de successen te behalen die je voor ogen hebt.

7. Een Financial Life Planner is een vertrouwenspersoon die echt naar je luistert en zijn aandacht er volledig bij heeft. Financial Life Planning biedt een klankbord om al je dromen, twijfels en angsten mee te delen zonder dat hier over wordt geoordeeld en zonder dat je dit later weer terug krijgt op een onaangenaam moment.

8. Alles wat je vertelt bij een Financial Life Planner blijft bij de Financial Life Planner. Financial Life Planning biedt volledige vertrouwelijkheid en discretie waardoor je je volledig vrij kunt uiten.

9. Een Financial Life Planner houdt je aan je eigen afspraken. Financial Life Planning zorgt ervoor dat je geen excuses kunt maken waarom je je dromen niet gaat realiseren.

10. De Financial Life Planner is er om samen met jou je behaalde successen te vieren. Financial Life Planning biedt de mogelijkheid om successen echt samen te vieren, iets wat normaal veel te weinig gebeurd.

En waarom dan Financial Life Planning en geen Life Planning? Nou dat is het mooiste van mijn vak. Bijna elke keuze die je maakt heeft financiële gevolgen. Hierbij komt mijn expertise als Financieel adviseur goed van pas. Het levensplan wordt een financieel levensplan. Zodat geld geen excuus hoeft te zijn om jouw dromen waar te maken!

GEEN REACTIES