Verrassende promotie van Intermediair Zicht

Zicht B.V. , risico- en verzekeringsadviseurs bestaat sinds 2011. Het is een initiatief van verzekeraar Nationale Nederlanden en maakt ook deel uit van de NN verzekeringsgroep. Bekende namen als Athena, Cantos-Malherbe, Census, Fondas, MidStaete, MiXZ, Noordborgh, Ridderpoort, Salix, Westra-Hoekzema, Zuidstaete of Kema van den Berk zijn in de loop der jaren overgenomen door NN en de gebundelde krachten maken dus deel uit van Zicht.

Zicht volmachtbedrijf is een 100% dochter van Zicht B.V. Het volmachtbedrijf accepteert en administreert verzekeringspolissen namens een aantal verzekeringsmaatschappijen. Ook de schadeafhandeling gebeurt onder verantwoordelijkheid van Zicht volmachtbedrijf.
Als lid van de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA) voldoet Zicht volmachtbedrijf aan de eisen van een hoge kwaliteit van dienstverlening

De redactie van Findinet is altijd verheugd om kennis te nemen van nieuwe initiatieven en geluiden.
PODCAST MET JAAP JONGBLOED
Zicht liet ons weten dat zij met name bedrijfsmatige cliënten in de gelegenheid wil stellen om d.m.v. een Podcast te vertellen over hun zakelijke activiteiten en dan met specifieke aandacht voor de ervaringen die men heeft als het bedrijf schade heeft ondervonden. Wie het resultaat van de eerste podcast wil bekijken, kan de link vinden op de website van Zicht : https://www.zichtadviseurs.nl/zichtopzaken#podcast

Presentator Jaap Jongbloed

Zicht contracteerde presentator Jaap Jongbloed voor de interviews.
Daarbij gaat hij in gesprek met een aantal klanten van Zicht om te horen waar ze wakker van liggen, hoe ze ondernemerskansen aanpakken maar ook hoe ze ondernemersrisico’s voorkomen. Samen gaan op zoek naar de rafelrandjes en de schaduwkant van het ondernemen.
Zicht neemt de kosten volledig voor haar rekening en de ondernemende klant heeft daarmee een interessante mogelijkheid om zich aan derden te profileren. Het mes snijdt aan twee kanten, want zo maken de relaties van de gepresenteerde ondernemer kennis met de diensten die Zicht heeft geleverd.
Knappe kerel die dat heeft bedacht.

Algemeen directeur Lia Polano: “In deze campagne geven we een podium aan een aantal van onze prachtige klanten met evenzo bijzondere verhalen. Ondernemen is niet altijd halleluja, dat weten wij als geen ander. We gaan in deze campagne op zoek naar de rafelrandjes en de schaduwkant van het ondernemen. De verrassingen uit onverwachte hoek en gebeurtenissen met grote gevolgen die onze klanten slapeloze nachten kunnen bezorgen.

Centraal in de videopodcast-serie staan echte ondernemers. Het gezicht van de campagne is Jaap Jongbloed, die de interviews voor zijn rekening neemt in zijn vertrouwde betrokken stijl. Gedurende de looptijd van de campagne voelt hij verschillende ondernemers aan de tand, waardoor uiteindelijk een breed ‘zicht op zaken’ ontstaat.

Heeft u ook een interessant product of dienst bedacht?
Laat het ons weten via email aan: redactie@findinet.nl

dddddddddddddddddddddddddd Advertentie: 
Klik op de advertentie voor video-presentatie

GEEN REACTIES