NARIM: CHUBB OVER VOORBEREIDING OP COLLECTIEVE SCHADEGEBEURTENISSEN

Hoe op koers te blijven in tijden van wereldwijde gevallen van sociale onrust Wereldwijde gevallen van sociale onrust nemen toe in zowel frequentie als ernst. Is uw organisatie voorbereid? Zal de verzekering waarop u vertrouwt uw activa adequaat beschermen in het licht van een dergelijke verstoring?

Tijdens deze sessie verkennen Kevin Smith (vice president Claims for Chubb Overseas General) en Cara Brown (underwriting manager voor Continental Europe bij Chubb) srcc (Strikes, Riots &Civil Commotion) trends en risico’s , de potentiële impact die ze hebben en wat organisaties kunnen doen om hun risico’s te beoordelen en te anticiperen op mogelijke gebeurtenissen.

Kevin Smith heeft bijna 20 jaar ervaring in het afhandelen van grote en complexe vastgoedclaims. Sinds 2018 beheerde hij cog’s catastrofeclaims, waaronder gebeurtenissen zonder natuurrampen. Zijn belangrijkste expertise ligt rond het beheersen van aardbevingen, orkaan- en hagelgebeurtenissen, evenals andere weers- en niet-natuurlijke rampen zoals burgerlijke onrust.

Cara Brown heeft meer dan 10 jaar ervaring in het onderschrijven van haar ervaring en haar belangrijkste expertise is terrorisme en politiek geweld. In haar huidige rol beheert ze referrals, productie, strategie en groei en assisteert ze binnen de overzeese algemene kantoren.

GEEN REACTIES