AOV zelf aanpassen naar wensen ondernemers

'
© Pixabay

Het in Eindhoven gevestigde TAF Verzekeringen komt met een nieuwe arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor ondernemers. Deze verzekering biedt zelfstandigen de mogelijkheid een verzekering op maat samen te stellen tegen een scherpe prijs. Het inkomen van de ondernemer geldt hierbij als basis en is eenvoudig op digitale en onafhankelijke wijze vast te stellen, aldus de verzekeraar die is gespecialiseerd in financiële producten die inkomen en vermogen beschermen.

Aanleiding voor de ‘TAF InkomenZeker AOV’ is dat de verzekeraar heeft geconstateerd dat er in de markt veel behoefte is aan flexibele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Zo zijn volgens de verzekeraar veel ondernemers momenteel niet verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid omdat ze het te duur vinden of omdat ze denken dat hen toch niets overkomt.

Met het nieuwe product kunnen ondernemers hun eigen risicoperiode en uitkeringsduur kiezen. Met de AOV verzekert de ondernemer tot 85 procent van zijn inkomen met een maximum van 12.500 per maand bruto. Het inkomen wordt onafhankelijk vastgesteld door Raadhuys Tax Legal Accounting. Daarnaast hebben ondernemers de mogelijkheid zich te verzekeren tot de AOW-leeftijd, zonder dat de polis aangepast hoeft te worden als deze leeftijd stijgt tot uiterlijk zeventig jaar. Deze meestijgende einddatum van de verzekering is uniek, aldus de verzekeraar. Psychische klachten kunnen daarnaast naar keuze wel of niet worden meeverzekerd.

Tot slot hebben alle verzekerden onbeperkt toegang tot de diensten van Royal Doctors, die hen bijstaan met het krijgen van de juiste medische zorg, onafhankelijke second opinion service en wachttijdbemiddeling. Ook als zij op dat moment niet arbeidsongeschikt zijn. Ook biedt TAF hulp bij de re-integratie van arbeidsongeschikten.

Bron: TAF Verzekeringen

GEEN REACTIES