(Findinet) Voogd & Voogd introduceert het ServiceAbonnement

Deze tool biedt de 2.300 aangesloten bemiddelaars een oplossing bij het overstappen naar een (gedeeltelijk) provisievrij verdienmodel, ook voor niet-complexe producten.

Het serviceabonnement is een overeenkomst tussen de bemiddelaar en de verzekeringnemer. De bemiddelaar bepaalt zelf welke abonnementsvorm, overeenkomst en algemene voorwaarden hij zijn/haar klant aanbiedt. Ook voor verzekeringnemers waarvan de polis niet bij Voogd & Voogd is ondergebracht kan de bemiddelaar een abonnement afsluiten. Alle abonnementsgegevens zijn door de bemiddelaar per verzekeringnemer via Uw Backoffice 24/7 te raadplegen en aan te passen.

Voogd & Voogd administreert alle gegevens en biedt de bemiddelaar concept documenten. De communicatie over het abonnement wordt uit naam van de bemiddelaar naar de verzekeringnemer gestuurd en Voogd & Voogd incasseert de abonnementsgelden bij de verzekeringnemer. Ook het inhouden van de assurantiebelasting op de abonnementskosten en de aangifte en afdracht aan de belastingdienst wordt door Voogd & Voogd voor de bemiddelaar verzorgd.

GEEN REACTIES