UMG-ers Mom en Gardenier in directie Aon

In de directie van de nieuw gevormde verzekeringsmakelaar Aon Risk Solutions is plek voor twee UMG-ers: Coen Mom en Ron Gardenier.

Een en ander is het gevolg van de integratie van UMG binnen de Aon Nederland-organisatie. Aon nam UMG dit jaar over van verzekeraar Aegon. De cfo van UMG, Arto Willemsen, stroomt niet door naar de nieuwe directie. Met hem voert Aon naar eigen zeggen ‘gesprekken over zijn toekomst’.

Coen Mom was bestuursvoorzitter van UMG en wordt bij Aon Risk Solutions verantwoordelijk voor consumenten en het midden- en kleinbedrijf. Dat is voor een fors deel het ‘oude’ Unirobe Meeùs, plus het affinity- en particuliere bedrijf van Aon in Nederland.

Ron Gardenier wordt verantwoordelijk voor het volmachtbedrijf van Aon Risk Solutions. Gardenier was al directeur Volmacht bij UMG en krijgt derhalve nu ook het volmachtbedrijf van Aon, Jacobs & Brom, onder zijn hoede. Jacobs & Brom is een zogeheten ‘huisgevolmachtigde’ en doet alleen zaken met Aon. In zekere zin is deze situatie vergelijkbaar met die van het volmachtbedrijf van UMG, waarbij alleen werd samengewerkt met de intermediairbedrijven van Meeùs, IAK en Kröller.

GEEN REACTIES