Turien & Co. voegt Markel toe aan polisaanbod bestuurdersaansprakelijkheid

Turien & Co. voegt Markel toe aan polisaanbod bestuurdersaansprakelijkheid

Turien & Co. breidt het productaanbod verder uit met de bestuurdersaansprakelijkheids–verzekering van Markel. Hiermee biedt Turien & Co. haar verzekeringsadviseurs naast Hiscox, Chubb, CNA en Zurich alle smaken op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid.

Markel heeft in de afgelopen tien jaar een sterk trackrecord opgebouwd op het gebied van zakelijke aansprakelijkheid in de Nederlandse markt. “We zijn dan ook zeer blij om deze verzekering aan onze propositie toe te voegen. We kiezen bewust voor de partners waarmee we samenwerken. Het is belangrijk dat we elkaar versterken en wat extra’s kunnen bieden aan onze adviseurs”, aldus productspecialist Audrey Papa van Turien & Co.

“Markel biedt bijvoorbeeld net weer andere mogelijkheden voor bepaalde risico’s, zoals een product specifiek voor VVE’S. Daarnaast kunnen zij ook startende verenigingen en stichtingen verzekeren en bieden zij een concurrerend product voor NV’s en BV’s.”

Turien & Co. focust al jaren op niche-verzekeringen. Voor de ontwikkeling van nieuwe proposities werkt de assuradeur samen met diverse gerenommeerde partijen. Bedoeling is de samenwerking met Markel verder uit te breiden. Vanaf dit voorjaar wordt waarschijnlijk ook de beroepsaansprakelijkheidsverzekering van Markel gevoerd.

Bron: Turien & Co.

GEEN REACTIES