PensioenBattle; PPI vs pensioenverzekeraar

26 januari om 18.00 uur treffen Premie Pensioen Instellingen (PPI’s) en Pensioenverzekeraars elkaar tijdens de рPensioenBattleс.

De Nederlandse Vereniging voor Freelance Pensioenspecialisten, Colosseus Academy en het online platform www.pensioen-netwerk.nl organiseren op 26 januari 2012 van 18 tot 23 uur het Seminar ‘PensioenBattle: Premie Pensioen Instellingen versus Pensioenverzekeraar’.

De pensioenmarkt is sterk in beweging. Daardoor is het voor pensioenspecialisten niet alleen zaak om bij te blijven, maar óók om vooruit te kijken. Want juist die dynamiek brengt kansen met zich mee voor nieuwe producten en diensten. Maar wat zijn de trends op de pensioenmarkt precies, en hoe herken je binnen die trends de mogelijkheden met potentie?

Wie heeft de beste kaarten?

26 januari om 18.00 uur treffen Premie Pensioen Instellingen (PPI’s) en Pensioenverzekeraars elkaar tijdens de “PensioenBattle”. Publiek en panel beoordelen samen wie van beide “kemphanen” de beste kaarten heeft. Het seminar biedt daarmee inzicht in de laatste ontwikkelingen en een goede kijk op nieuwe kansen voor de pensioenspecialist.

Spelregels

De PensioenBattle wordt geopend door Peter Verhaar, oprichter van de Alex Bank en commentator bij Pauw en Witteman. Verhaar is discussieleider en markeert vooraf de grenzen van de battle.

Stephan Linnenbank, Managing Partner Making Strategy Work, bespreekt aansluitend de omvang van de toekomstige pensioenmarkt en wat de kansen en bedreigingen zijn.

Bert-Jan Bosboom, Senior Toezichthouder AFM, gaat in op regels en richtlijnen. In de Arena

Nadat de piketpalen voor de Battle geslagen zijn, krijgen vertegenwoordigers van PPI’s en Pensioenverzekeraars de kans om hun propositie te pitchen bij een panel van deskundigen en het publiek. Doel is een stevig debat tussen pitchers, panel en bezoekers om de nieuwe expertise snel en interactief te delen. Er is nadrukkelijk ruimte voor vragen en discussie. Reageren kan direct tijdens de battle, maar ook via twitter (#PensioenBattle).

And the winner is…

De pensioenspecialist voor wie bijblijven een must is. Bekijk de deelnemerslijst op www.PensioenBattle.nl voor een nadere kennismaking met de pitchers en panelleden. Het seminar wordt tegen de kostprijs van 199 euro aangeboden.

Tijd, plaats en kosten

26 januari 2012 van 18.00 tot 23.00 uur

Locatie: Utrecht

Het seminar wordt tegen de kostprijs van 199 euro aangeboden.

GEEN REACTIES