NTS start franchiseformule voor taxateur

Nieuwe franchiseformule voor taxatie
© Pixabay

Nationale Taxatie Service (NTS) heeft een nieuwe franchiseformule gelanceerd voor taxateurs. De afgelopen maand zijn ruim 150 taxateurs aangesloten bij de NTS-formule. Doelstelling is minimaal 200 franchisenemers aan te stellen.

De nieuwe formule speelt in op ontwikkelingen in de markt. Per 1 oktober jl. zijn bij taxatieopdrachten de Opdrachtvoorwaarden van toepassing geworden; dit is een verplichting op grond van European Valuation Standards (EVS-regels). De nieuwe franchiseformule is volledig EVS-proof en fiscus-proof, stelt de NTS.

Een tweede ontwikkeling is dat taxeren meer en meer een specialisme wordt, aldus de NTS. “De NTS-formule loopt vooruit op de toekomstige scheiding van het vak makelaar/taxateur.”

De NTS formule biedt haar franchisenemers een assortiment waarmee de kwaliteit van de taxatierapporten wordt verhoogd en de taxateur efficiënter kan werken. Zo zijn er ´kwaliteitsverhogende´ diensten als de Referentietool en het Veilingrapport, waarmee de taxateur de vermoedelijke veilingopbrengst met veilingtransacties kan onderbouwen. Daarnaast biedt de formule diensten die de taxateur ontzorgen, zoals een telefoonservice en een facturatie-module.

(NTS)

 

 

 

GEEN REACTIES