Nh1816 vernieuwt VerzekeringApp

Nh1816 introduceert een geheel vernieuwde VerzekeringApp voor samenwerkende financieel adviseurs. De app biedt verzekerden 24/7 overzicht en controle over hun verzekeringen, van preventietips tot schade melden.

“De VerzekeringApp is puur functioneel en voorziet in een service tussen adviseur en verzekerde. We hebben hier bewust voor gekozen en geen commerciële functies toegevoegd zoals verkoop van verzekeringen of loyaliteitsbonussen”, aldus Janwillem Swart, manager marketing bij Nh1816. “De app gebruik je als je informatie of hulp nodig hebt. Het biedt onder meer een overzicht van lopende polissen en de mogelijkheid vragen te stellen aan je adviseur. We gaan deze app verder door ontwikkelen met nieuwe functies, om de service in de keten verzekeraar, adviseur, klant nog meer te ondersteunen.”

“De vorige VerzekeringApp werd in 2012 gelanceerd en Nh1816 liep daarmee voorop in de ondersteuning van de lokale adviseurs richting hun klanten. Op basis van wensen uit de markt hebben we samen met en voor het intermediair deze nieuwe VerzekeringApp ontwikkeld”, vertelt Swart.

(Bron: Nh1816)

GEEN REACTIES