Meijer Realty Partners neemt a.s.r. Vastgoed Ontwikkeling over

© pixabay

Meijer Realty Partners (MRP) neemt a.s.r. Vastgoed Ontwikkeling over. Een aantal vergevorderde projecten van het ontwikkelbedrijf rondt a.s.r. zelf af. De overdracht van de onderneming vindt plaats per eind april 2016.

In augustus 2015 kondigde a.s.r. aan dat vastgoedontwikkeling niet langer tot de strategische kernactiviteiten behoort.

MRP neemt met de overname van a.s.r. Vastgoed Ontwikkeling de volgende projecten over: De Zuid Norfolk in Scheveningen, de herontwikkeling van de Kruisvaartkade in Utrecht, de volgende fasen in het woningproject Meerrijk in Eindhoven, de Catharinasteeg/Aalmarkt in Leiden, het Osdorpplein in Amsterdam, het Prisma Bedrijvenpark in Bleiswijk, Oosterheem in Zoetermeer en de ontwikkelopdracht voor Post Utrecht in het voormalige postkantoor aan de Utrechtse Neude.

De overige projecten van a.s.r. Vastgoed Ontwikkeling, waaronder Leidsche Rijn Centrum, Centrumplan Waddinxveen en diverse grondposities, zullen worden afgerond en/of verkocht door a.s.r. Deze projecten zijn ondergebracht in de nieuwe entiteit a.s.r. Vastgoed Projecten, die onder leiding staat van Dick Gort. a.s.r. zal geen nieuwe vastgoed ontwikkelprojecten meer aangaan.

(Bron: a.s.r.)

GEEN REACTIES