Meetingpoint vernieuwt mp4all

Het wordt mogelijk te vergelijken op premie en op voorwaarden, ook van producten van niet aangesloten maatschappijen.

Op 9 oktober 2012 gaat de nieuwe versie van het transactieplatform mp4all live. Meetingpoint lanceert het nieuwe platform tijdens een eigen congres voor assurantie adviseurs, getiteld ‘The Next Practice’. De nieuwe versie van mp4all is sneller, overzichtelijker en eenvoudiger.

Met dit compleet nieuwe platform brengt Meetingpoint de mogelijkheden van online transacties weer een stap verder. Het nieuwe mp4all is gebruiksvriendelijker en overzichtelijker, met uniforme werkwijzen én met een veel uitgebreidere vorm van vergelijken. Eenmalige invoer staat centraal, waarvoor veel nieuwe toepassingen worden geïntroduceerd.

“Het nieuwe mp4all is vooral gericht op de gebruikerservaring. Met de nieuwe functionaliteit Vergelijken wordt het bijvoorbeeld mogelijk om vanuit mp4all niet alleen te vergelijken op premie, maar ook op voorwaarden. Ook voor producten van maatschappijen die niet zijn aangesloten bij mp4all. Hiermee komen wij tegemoet aan een lang gekoesterde wens van onze gebruikers. En ondersteunen wij de adviesfunctie van de assurantie adviseur nog meer”, aldus Reinier van der Heijden, algemeen directeur Meetingpoint.

Op het congres ‘The Next Practice’ op 9 oktober krijgen bezoekers de primeur van het nieuwe mp4all. Ook zijn er verschillende parallelsessies met boeiende gastsprekers met als centrale thema: meegroeien in een dynamische tijd. Meer informatie en inschrijven kan op www.meetingpointgroep.nl/the_next_practice.

GEEN REACTIES