Masterclass “De financieel adviseur als sterk merk”

Legal & General, Movir, Nh1816 en ONVZ bieden de masterclass aan op 13 mei 2014 in Driebergen.

Zij zien mogelijkheden om onafhankelijk advies als een sterk merk te positioneren. Met de masterclass willen zij adviseurs uitnodigen en inspireren voor een heroriëntatie van hun positionering.

Initiatiefnemers zijn Legal & General, Movir, Nh1816 Verzekeringen en ONVZ Zorgverzekeraar. Een combinatie van verzekeringsmaatschappijen die meerdere keren zijn uitgeroepen als ‘beste verzekeraar’ op hun specialisme. De vier maatschappijen bieden hun verzekeringen aan via het intermediaire distributiekanaal en ervaren onafhankelijk advies als een toegevoegde waarde voor de klant.

“Financieel adviseurs maatschappelijk waardevol”, Aldus de verzekeraars. “Sociale zekerheden worden minder. Mensen krijgen meer eigen verantwoordelijkheid om hun situatie veilig te stellen. Ze zijn genoodzaakt tijdig en passende maatregelen te nemen. Bij de bewustwording van de noodzaak en het maken van prioriteiten in de keuzen, vervullen financieel adviseurs een belangrijke functie. Daarmee maken ze zich maatschappelijk waardevol en leveren toegevoegde waarde aan de klant.

Ontwikkelingen binnen de financiële sector, bij de consument en op het gebied van technologie, maken het wenselijk dat adviseurs de profilering, van zichzelf en van hun kantoor aanscherpen.”

Masterclass voor succesvolle toekomst

Op 13 mei staat de financieel adviseur centraal. Het gaat over de adviseur als merk en de ‘waarde’ van het advies. Deelnemers worden in een interactieve setting uitgedaagd om te kijken waar hun eigen positionering als ondernemer kan worden versterkt. Met als doel zich te kunnen onderscheiden. Jan Hommen, Paul Veugen en Marc van Eck zullen met hen de mogelijkheden verkennen op basis van hun ervaringen. Dit alles onder leiding van Roderick Veelo, journalist RTL Nederland.

Theater Maitland van Landgoed De Horst in Driebergen is de locatie voor dit evenement dat start om 13.00 uur. Geïnteresseerde adviseurs kunnen contact opnemen met hun contactpersoon van Legal & General, Movir, Nh1816 Verzekeringen of ONVZ Zorgverzekeraar.

GEEN REACTIES