MainPlus Schadeherstel tekent nieuwe overeenkomst met NN

MainPlus Schadeherstel tekent nieuwe overeenkomst met NN

Nationale Nederlanden (NN) en MainPlus Schadeherstel hebben een meerjarige overeenkomst getekend op het gebied van herstel in natura. MainPlus Schadeherstel was al een partner van Delta Lloyd Groep. Na de overname van Delta Lloyd door Nationale Nederlanden heeft deze verzekeraar besloten het contract te vernieuwen.

Door de nieuwe overeenkomst kunnen de verzekerden van alle labels van Nationale Nederlanden Groep gebruikmaken van de diensten van MainPlus Schadeherstel op het gebied van herstel in natura.

Directeur Joost Versteeg: “We zijn er erg trots op dat we het vertrouwen hebben gekregen van Nationale Nederlanden om nu ook voor het NN-label te mogen werken. Het is de verdienste van de collega’s van MainPlus Schadeherstel dat onze organisatie voldoet aan de stringente eisen die NN aan haar ketenpartners stelt.”

Over MainPlus
Sinds de oprichting in 2011 ondersteunt MainPlus tientallen vastgoedeigenaren en -beheerders, woningcorporaties, VvE’s en schadeverzekeraars. De onderneming heeft inmiddels ruim 150.000 huurwoningen in beheer. In 2016 werd Lex Woont opgericht, de Wegenwacht voor woningbezitters. Voor abonnees voert Lex Woont de meest voorkomende reparaties en onderhoud uit aan particuliere woningen.

Bron: Mainplus

www.findinet.nl/newsletter/
Klik op de banner en ontvang de wekelijkse Nieuwsbrief van Findinet op proef.

GEEN REACTIES