ING en AXA gaan gepersonaliseerde verzekeringsproducten ontwikkelen

Ernstige werkachterstand bij ING

ING en de Franse verzekeraar AXA gaan langdurig samenwerken op het gebied van bank- en verzekeringsproducten. Via een centraal digitaal verzekeringsplatform willen de bedrijven verzekeringsproducten en aanverwante diensten leveren. De partijen richten zich daarbij vooralsnog op zes zogeheten uitdagende markten: Duitsland, Australië, Italië, Frankrijk, Tsjechië en Oostenrijk.

De partijen willen gepersonaliseerde verzekeringsproducten en -diensten ontwikkelen, die beschikbaar komen via mobiele applicaties van ING en die tegemoetkomen aan behoeften van ING-klanten op het gebied van leven, mobiliteit en Wellness.

Ralph Hamers, CEO ING Group: “Onze samenwerking met AXA voegt een belangrijke dimensie toe aan onze ambitie om een platform te bouwen waarin de klant centraal staat, een ‘go-to place’ voor financiële behoeften. Door gepersonaliseerde verzekeringsproducten aan te bieden die aansluiten bij de levensfase van de klant, zijn we ervan verzekerd onze klanten lang aan ons te binden en hen in staat te stellen de controle over hun leven te houden. Dit initiatief stelt ons bovendien in staat om onze inkomsten te variëren. We zijn ervan overtuigd dat, met onze leidende capaciteiten op het gebied van digitaal bankieren en AXA’s ongeëvenaarde expertise in verzekeringen, we in staat zijn om een internationaal platform te bouwen van aanzienlijke waarde voor onze klanten.”

Bron: ING

www.findinet.nl/newsletter/
Klik op de banner en ontvang de wekelijkse Nieuwsbrief van Findinet op proef.

GEEN REACTIES