Graydon en CIS gaan samenwerken

Graydon en CIS gaan samenwerken

Graydon Nederland en Stichting Centraal Informatie Systeem (CIS) gaan een samenwerking aan voor drie jaar. Gedurende deze drie jaar stelt Graydon bedrijfsinformatie beschikbaar aan verzekeraars en hun gevolmachtigden. Deze bedrijfsinformatie helpt hen bij maken van de risico-inschatting in acceptatie-/claimtrajecten en bij fraudepreventie.

Het fundament van CIS is de CIS databank met daarin 18 miljoen registraties van de aangesloten deelnemers. De CIS databank wordt maandelijks 2,5 miljoen keer geautomatiseerd bevraagd. Via de databank worden maandelijks gemiddeld ook zo’n 40.000 bedrijfsuittreksels opgevraagd. Op basis van al deze informatie worden in de verzekeringsbranche dagelijks duizenden beslissingen genomen.

Voor het opvragen van bedrijfsinformatie en uittreksels maakt CIS vanaf 1 december 2018 gebruik van de bedrijfsinformatie van Graydon. Door directe toegang tot de bedrijvendatabase van Graydon kunnen de 400 bij CIS aangesloten verzekeraars en gevolmachtigden rechtstreeks bedrijfsinformatie en uittreksels opvragen. Hiermee helpt Graydon hen bij het maken van afgewogen beslissingen in acceptatie- en claimtrajecten van verzekerden.

Bron: Graydon

www.findinet.nl/newsletter/
Klik op de banner en ontvang de wekelijkse Nieuwsbrief van Findinet op proef.

GEEN REACTIES