Gratis pensioenlunchbox voor deelnemers aan Pensioen3daagse

‘Wijzer in geldzaken’ roept pensioenadviseurs op tijdens de Pensioen3daagse een pensioenlunch te organiseren bij een van hun relaties.

72% van de Nederlanders is volledig pensioenonbewust, weet dus niets van zijn pensioen.

Daarom organiseert Wijzer in geldzaken op 6, 7 en 8 oktober 2011 de Pensioen3daagse. Dit is hét moment voor marktpartijen – aanbieders én intermediair – om gezamenlijk pensioen onder de aandacht te brengen. Financieel adviseurs kunnen meewerken aan het vergroten van de bewustwording door het organiseren van een pensioenlunch bij een van hun relaties.

De pensioenlunch is het middel om op laagdrempelige wijze pensioen onder de aandacht brengen tijdens lunchtijd op het werk. Adviseurs kunnen de medewerkers helpen meer inzicht te krijgen in hun persoonlijke pensioensituatie.

O.a. de volgende organisaties hebben al toegezegd mee te doen: AFM, De Nederlandsche Bank, TNO, Adfiz, Nibud, Consumentenbond, Vrouw en Passie, ING.

Om deelnemers met de voorbereidingen van de lunch te helpen krijgen zij van Wijzer in geldzaken een pensioenlunchbox toegestuurd met onder meer:

  • Aankleding voor de lunch: servetjes, placemats met handige tips en weetjes
  • En een leuke "pensioen" gadget voor alle werknemers die meedoen aan de lunch
  • Een duidelijke handleiding en een opgemaakte standaardpresentatie om u op weg te helpen
  • Posters en standaard berichten ter aankondiging (digitaal beschikbaar)

Zie voor meer informatie de pagina van wijzeringeldzaken.nl, waarop u ook een aanmeldingsformulier aantreft.

Tijdens de Pensioen3daagse vinden naast de pensioenlunch tal van activiteiten plaats, zoals pensioenspreekuren verzorgd door hogescholen en pensioenadviseurs, een pensioendebat, pensioenvoorlichting op de werkvloer en het aanreiken van praktische handvatten om inzicht te krijgen in de eigen pensioensituatie. Wijzer in geldzaken benadrukt dat activiteiten en communicatie geen enkele commerciële prikkel mogen bevatten in de zin dat de activiteit in het teken staat van verkoop van producten/diensten.

GEEN REACTIES